spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
Urejanje okolja - MEREO FELIKS
Smo podjetje, ki se ukvarja z urejanjem okolice in
10.03.2011
[št. ogledov: 195, št. pripon: 0]
Žarburger - priprava hitre hrane (kebab, čevapi, sendviči, hamburgerji)
Žarburger - priprava zelo okusne hitre hrane, kot je: sendviči, piščančji kebab, telečji kebab, hamburger, žarburger, pleskavice, baklava. Vsa hrana pripravljena pri njih je dnevno sveža, meso pripravljajo in začinijo sami. Vso hitro hrano, ki jo pripravijo pripeljejo tudi brezplačno na dom. Razvoz hrane je urejen na področju Slovenske Bistrice.
24.11.2010
[št. ogledov: 185, št. pripon: 0]
Pentagram: pentagrami in simboli (www.pentagram.si)
Spletna stran ni več aktualna
19.08.2010
[št. ogledov: 191, št. pripon: 0]
ccn-kanal.si izgradnja komunalne infrastrukture za čiščenje odpadne vode
Vključili smo se v projekt operacije celovitega urejanja porečja Dravinje in sicer izdelali smo stran za obveščanje glede izgradnje komunalne infrastrukture za zagotavljanje odvajanja in čiščenja odpadne vode v občini Slovenska Bistrica.
09.06.2010
[št. ogledov: 202, št. pripon: 0]
Avtocenter FPL Renault Pušnik
Avtocenter FPL Pušnik se ukvarja z prodajo novih vozil renault, prodajo rabljenih vozil različnih znamk, prav tako pa ima avtomehanično delavnico, v kateri servisila vozila (vključno z vozili renault). Je pooblaščen zastopnik prodajalec vozil Renault.
03.03.2010
[št. ogledov: 89, št. pripon: 0]
Projekt cero2 - regijski center za ravnanje z odpadki
Vključili smo se v projekt "cero2" in sicer projekt: Regijski center za ravnanje z odpadki Štajerske regije – Izgradnja centra za ravnanje z odpadki II. reda Slovenska Bistrica, kjer smo oblikovali in izdelali spletno stran za obveščanje o projektu.
16.02.2010
[št. ogledov: 79, št. pripon: 0]
Izdelava cerad in ponjav (www.cerade.net)
Na spletni strani cerade.net najdete ugodnega izdelovalca cerad za tovornjake in avto prikolice. Če imate cerado ali ponjavo poškodovano vam jo pri njih tudi popravijo. Poleg teh cerad izdelujejo pe vrsto ostalih ponjav.
03.02.2010
[št. ogledov: 102, št. pripon: 0]
ACT - registracija vozil in zavarovanje vozil
Registracija vašega vozila bo kmalu potekla in potrebujete tehnični pregled in morate vaše vozilo zavarovati ter podaljšati registracijo? Spletna stran www.act.si je pravi naslov, saj se oni ukvarjajo z zavarovanji in registracijo vozil, za nameček pa ponujajo tudi kvalitetne avtokleparske in avtoličarske storitve ter prodajajo tudi rabljena vozila.
28.01.2010
[št. ogledov: 72, št. pripon: 0]
Servis Flavt
Še sam nisem vedel, da so flavte tako občutljive in da je potreben servis flavt na določeno obdobje. Za Igorja, ki se ukvarja s servisiranjem flavt smo izdelali spletno stran, na kateri je podrobno opisano kako izgleda servisiranje flavte ...
12.01.2010
[št. ogledov: 73, št. pripon: 0]
Topolovec - Apartments Topo
V Prelogah poleg Slovenskih Konjic ponuja družina Topolovec apartmajsko hišo z dvema nadstandardno opremljenima apartmajima. Apartmaji so ocenjeni z 4 zlatimi zvezdicami. Poleg hiše je prav tako parkirno mesto za 4 vozila ...
05.01.2010
[št. ogledov: 69, št. pripon: 0]
Klub ljubiteljev psov jamarjev (klpj.si)
V decembru letošnjega leta smo izdelali in objavili spletno stran kluba ljubiteljev psov jamarjev. Na njihovi spletni strani boste našli ogromno zanimivih informacij glede psov jamarjev, bilteni, zanimivosti, kako postati voditelj psa in še več in več ...
14.12.2009
[št. ogledov: 77, št. pripon: 0]
Trgovina (zaprto)
Trgovina
23.09.2009
[št. ogledov: 76, št. pripon: 0]
Nogometni klub Hajdina
NK Hajdina - Nogometni klub Hajdina: Prenovljena spletna stran, kjer je predstavljen celoten nogometni klub, njihovi sponzorji, aktualne lestvice in njihovi člani. Spletna stran ima dodatke: lightBox plugin, scrollBox animacija ...
21.09.2009
[št. ogledov: 83, št. pripon: 0]
Podjetje OKL - sinter in sintranje
Podjetje se ukvarja s sinter in sintranjem. Podjetje OKL se prav tako ukvarjaja z orodjarstvom in prav tako z vzdrževanjem strojnih delov in izdelavo nadomestnih delov za le-te.
05.06.2009
[št. ogledov: 69, št. pripon: 0]
Gymstick rekviziti za učinkovito telovadbo
Podjetje Gymstick se ukvarja z izdelavo kakovostnih izdelkov za ljudi vseh starosti in sicer za različne in učinkovite oblike telesne vadbe ...
22.04.2009
[št. ogledov: 68, št. pripon: 0]

<< Prejšnja stran   1  2  3  4  5  6  7  Naslednja stran >>


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2303023
DATUM: 28.3.2024
URA: 11:44:21
IP: 3.81.97.37
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.