spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
Nadgradnja PHP na strežniku

Datum 30.9.2006, ki je bil naveden kot datum za nadgradnjo php verzije je za nami.

Malo z zakasnitvijo pa vendar obveščamo vse stranke, da do nadgradnje ni prišlo. V času od naše objave o nadgradnji pa do 30.9.2006 smo namreč prejemali vedno več prošenj naj tega ne strorimo, kljub začetnemu dobremu odzivu.

Na podlagi številnih prošenj naj nadgrdnjo preložimo, smo nadgradnjo torej odpovedali in ostajamo na verziji php4. Trenutno ne moremo napovedati kdaj naj bi lahko naredili nadgradnjo, ker dejansko nadgradnja ni ovira iz naše strani temveč gre za oviro s strani strank, ki bi jim nadgradnja prinesla preveč težav pri prilagajanju programov in aplikacij na novejšo verzijo.

Iscemo načine, da bi nudili možnost istočasne uporabe obeh verzij tako php4 kot php5. Zaradi tega, ker so strežniki namenjeni skupnemu gostovanju moramo najti zlato sredino tako, da bodo vse stranke zadovoljne. V tem trenutku pa kaze, da večini najbolj odgovarja, da ne drezamo v nadgradnjo in pustimo stvari take kot so saj trenutno stvari delujejo brez tezav.

Takoj, ko bomo našli rešitev za podporo obeh php verzij pa vas bomo z veseljem obvestili tako, da razveselimo tudi tiste, ki si želijo podpore za php5.

Žal pa do nadaljnega ne moremo napovedati datuma kdaj bomo lahko ponudili podporo obeh verzij.

Vsem strankam se zahvaljujemo za razumevanje in se opravičujemo za nekoliko pozno obvestilo o tej temi.

09.10.2006 [Število ogledov: 814]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2303114
DATUM: 28.3.2024
URA: 16:33:24
IP: 44.200.23.133
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.