spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
NOD32 je najhitrejši protivirusnik na Visti

Na spletni strani slohost.net objavljamo novico podjetja ESET, saj uporabljamo ravno NOD32 antivirusni program na naših spletnih strežnikih.

ESET, proizvajalec na področju proaktivnega zaznavanja računalniških groženj, je danes sporočil, da je NOD32 na februarskem primerjalnem testiranju protivirusnih produktov prejel že 42. nagrado za 100% detekcijo, neodvisne organizacije Virus Bulletin (www.virusbtn.com).

NOD32 je bil razglašen za najhitrejšega med petnajstimi protivirusnimi produkti na testiranju na platformi Microsoft Windows Vista Business Edition (32-bit) in z 42. osvojenimi nagradami za stoodstotno zaznavanje že deveto leto zanesljivo ostaja na prvem mestu med protivirusniki.

"V zadnjih devetih letih je ESET NOD32 prejel 42 Virus Bulletin VB100 nagrad, več kot katerikoli drug proizvajalec," je povedal John Hawes z Virus Bulletina. "V tokratnem primerjalnem testiranju ponovno ni izpustil niti enega virusa, obenem pa ni imel niti enega lažnega alarma, za kar je dobil odlično oceno, s svojo navdušujočo hitrostjo pa je tudi zmagovalec na Vista platformi."

Vir: Računalniške novice

19.02.2007 [Število ogledov: 453]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2331685
DATUM: 18.7.2024
URA: 13:6:54
IP: 44.213.60.33
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.