spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
Dopust "poletje 2004" - dosegljivost na gsm?

Spet je leto okoli in spet so časi dopustov. Nekateri od Vas ste že bili na morju, nekateri v gorah, nekateri v tujini, nekateri pa še planirate odhod.... Kamorkoli že, imejte se fajn...

Mi odhajamo 16.7.2004, ob 5. zjutraj in se vračamo 25.7.2004, okoli 16. ure. Odhajamo pa v Bosno, kjer bomo poleg obiska družine odšli še na rafting ter seveda na ogled večjih znamenitosti...

V glavnem to sporočilo pišem zato, ker v Bosni ni vsepovsod GSM signala in ne bom vedno dosegljiv, torej če je kaj nujnega me pokličite več-krat, drugače pa bom dosegljiv na email aris@diskom.si. Torej če je le možno pišite na email jaz bom pa koliko se da redno odgovarjal (zasigurno 1x na dan).

Aris16.07.2004 [Število ogledov: 738]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2331710
DATUM: 18.7.2024
URA: 14:5:22
IP: 44.213.60.33
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.