spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
Prenos domene (lahko prenesem drugje registrirano domeno k vam)?

S prenosom domene zamenjate mesto, kjer domeno podaljšujete in z njo upravljate. S prenosom domene ne zamenjate lastništva ali DNS strežnikov.

Zakaj bi domeno prenesli? sloHOST.net vam nudij eno najcenejših možnosti za registracijo domene v Sloveniji. Tako lahko ob podaljšanju registracije domene prihranite vsako leto. Nudimo vam tudi popolno podporo in svetovanje po telefonu.

Cena? Cenik za podaljšanje registracije domene najdete tukaj. Sam prenos vas ne bo stal dodatnega denarja.

Postopek prenosa: Najprej pošljete vlogo za prenos domene po emailu. Nato bomo od vas zahtevali plačilo in posredovanje potrdila o plačilu. Ko bomo plačilo potrdili, boste na trenutni administrativni email domene prejeli sporočilo s povezavo do strani, kjer potrdite prenos domene. Prenos potrdi še registrar, kjer trenutno podaljšujete domeno. Domena je s tem prenešena, nastavitve pa ostanejo take kot so bile prej. "Račun za storitev izstavimo šele po uspešno upravljenem prenosu (za primer, da prenos ne uspe)"

Še nekaj stvari, na katere morate biti pozorni: Domene ne morete prenesti, če niste lastnik domene. Pravico za prenos domene imate, če lahko dostopate do administrativnega elektronskega naslova. Denarja vplačanega za prenos domene, katere lastnik niste, ne vračamo.

Domene ni mogoče prenesti: če je domena tik pred iztekom registracije ali pa je registracija že pretekla, če je domena iz kakršnegakoli razloga zaklenjena na trenutnem registrarju, iz nekaterih registrarjev domene ni mogoče prenesti, če je domena registrirana manj kot 60 dni.

29.06.2004 [Število ogledov: 3662]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2331670
DATUM: 18.7.2024
URA: 12:39:48
IP: 44.213.60.33
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.