spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
Kako nastavim FTP program? Kako prenašam datoteke?

Za povezavo na vašo spletno stran prek FTP-ja potrebujete internet dostop in naslednje podatke, ki jih vnesete v FTP program:

FTP host: ftp.vašadomena.com (lahko tudi ftp.slohost.net)
Username: ime vašega FTP računa
Password: geslo vašega FTP računa
osnovna mapa: www/

Priporočamo vam, da si naredite profil za račun, ki ga imate na spletu, tako se boste izognili ponovnemu vnosu istih podatkov. FTP program deluje podobno kot Windows Explorer. Na eni strani se nahajajo podatki iz diska, na drugi pa podatki, ki so na vašem strežniku. Glavna stran se bo zagnala iz osnovnega direktorija, se pravi, da jo morate poimenovati index.html , .htm ali .shtml. Po želji lahko kreirate poljubno direktorijev in jih tudi zbrišete. V rootu sta dva direktorija, ki jih ne smete izbrisati, to sta cgi-bin in webmail. Naš operacijski sitem je občutljiv na velikost črk, zato bodite pozorni (test.html ni enako TEST.html). Da bi se izognili napakam, vam priporočamo, da poimenujete vse datoteke in direktorije z malimi črkami. Za presledek v datoteki ali direktoriju uporabite podčrtaj ( _ ).

17.06.2004 [Število ogledov: 849]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2331710
DATUM: 18.7.2024
URA: 14:3:45
IP: 44.213.60.33
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.