spletni strežnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
Zakaj dobivam pošto (emaile) s sporočilom *****SPAM***** in kaj to pomeni?

SPAM ali nezaželena pošta so vsa email sporočila, ki imajo reklamno ali katerokoli drugo vsebino, ki za nas ponavadi nima zanimive vsebine - ravno nasprotno: vsebina so razni ceniki, reklame, povabila, ki samo motijo naše delo. Ker je zadnje čase vedno več takšnih emailov smo na že pred časom na strežniku vklopili antiSPAM programsko orodje, ki po določenih pravilih določa ali so emaili SPAM ali ne. Vsem sporočilom, ki so označena kot SPAM je v sporočilu emaila dodana beseda *****SPAM******

Kaj pomeni ta *****SPAM***** v naslovu emaila za vas? Preprosto... V poštnih odjemalcih lahko nastavimo razna pravila za prejemanje emailov. Tako lahko nastavimo, da vsa nezaželena pošta (SPAM) avtomatsko preide iz poštnega predala INBOX v recimo DELETED ITEMS ali pa to pošto preprosto s pravilom izbrišemo. Pridobili smo ogromno časa, saj se nepotrebna sporočila avtomatstko prestavijo...

25.06.2004 [Število ogledov: 801]


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2331698
DATUM: 18.7.2024
URA: 13:38:54
IP: 44.213.60.33
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za vaše hišne ljubljenčke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Računovodski in knjigovodski servis (računovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O strežniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko zaščitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmnoževati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem strežniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.