spletni stre┼żnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje
levo okno POGOJI IN POMO─î desno okno

POMO─î PRI NARO─îANJU
─îe vam ta postopek naro─Źanja domene, oz. registracije domene ali spremembe podatkov dela te┼żave lahko naro─Źilo, spremembo,... oddate kar po elektronski po┼íti na naslov info@slohost.net, preko faksa: 02/ 843 17 84 ali po telefonu 041/ 511 882 (od ponedeljka do petka od 8:00-20:00).

OBDOBJE REGISTRACIJE DOMENE, GOSTOVANJA
V primeru registracije domene bo le ta registrirana v enem delovnem dnevu od oddaje naro─Źila. Prav tako je obdobje pri naro─Źilu gostovanja en delovni dan od naro─Źila. Opomba: Pri registraciji domene je potrebno po─Źakati do 42 ur od registracije za pravilen prikaz domene (zaradi osve┼żitev DNS zapisov na domenskih stre┼żnikih).

PLA─îILO (CENE)
Za vsa podjetja je pla─Źilo blaga po ra─Źunu, ki ga po┼íljemo po po┼íti in sicer v roku 8 dni od prejema ra─Źuna. Pri cenah, ki so podane v valuti EURO, se upo┼íteva faktor prera─Źunanja in sicer 1 EUR = 239,640 SIT.

PRAVICA DO ODSTOPA ZAKUPA, REGISTRACIJE DOMENE
Preden registriramo domene, oz. uredimo gostovanje vedno kontaktiramo kupca, da preverimo realnost povpra┼íevanja in se prepri─Źamo ─Źe je kupec prepri─Źan za zakup gostovanja, oz. registracije domene. tako ime kupec pravico do odstopa do nakupa domene pri telefonskem pogovoru (ustnem naro─Źilu). Za vsako prihodnje leto pa velja za podalj┼íanje gostovanja. oz. zakupa domene pla─Źan ra─Źun, ki ga po┼íiljamo 14 dni pred potekom zakupa gostovanja, oz. registracije (podalj┼íanje) domene.

VELJAVNOST PONUDBE
Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naro─Źila. Vse cene vklju─Źujejo DDV. Cene se lahko spremenijo brez predhodega obvestila. Cene veljajo le za nakupe v spletni strani www.slohost.net. Pridru┼żujemo si pravico do spremembe tehni─Źnih opisov in konfiguracij brez predhodnega obvestila. Slike so lahko samo simboli─Źne in ne odra┼żajo vedno v celoti dejanskega stanja. Za morebitne napake se opravi─Źujemo.

ARHIVIRANJE POGODBE
Sklenjena pogodba med naro─Źnikom in prodajalcem se arhivira na sede┼żu podjetja DISKOM d.o.o. na Zg. Bistrici 99, 2310 Slov. Bistrica. Pogodbe in kopije ra─Źunov se arhivirajo na sede┼żu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski po┼íti na : info@slohost.net. Celotna spletna stran (vklju─Źno z vso vsebino) je napisana v slovenskem jeziku. Prav tako je sklenjena pogodba napisana v slovenskem jeziku.

ekipa www.slohost.net


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2308596
DATUM: 17.4.2024
URA: 14:11:24
IP: 3.233.242.67
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za va┼íe hi┼íne ljubljen─Źke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Ra─Źunovodski in knjigovodski servis (ra─Źunovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O stre┼żniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko za┼í─Źitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmno┼żevati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem stre┼żniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.