spletni stre┼żnik sloHost novice Kazalo   rss reference izdelanih spletnih strani
slohost gostovanje spletnih strani in spletno gostovanje

IZDELAVA SPLETNIH STRANI


webdesign izdelava spletnih straniStro┼íki povezani z izdelavo spletne strani so tesno povezani z njenim obsegom, uporabljeno tehnologijo, obsegom izdelave in porabljenim ─Źasom, zato se stro┼íki izdelave od projekta do projekta mo─Źno razlikujejo.

Okvirna cena izdelave spletne strani, ki zadostuje za iz─Źrpno predstavitev va┼íega podjetja z dodatnimi elementi (skriptami) kot so naro─Źilnica, java skripte, animacije, obdelava slik... se giblje okoli 35oÔéČ.

Ne glede na to, pa vam lahko ponudimo tudi preprostej┼íe, a ┼íe vedno u─Źinkovite re┼íitve, ki ste jih pripravljeni vlo┼żiti v izdelavo spletnih strani. Ena stran z nekaj slikami, nekaj povezavami ter tekstom lahko stane le 90ÔéČ.

Poleg izdelave celostne podobe in oblikovanja html do objave na stre┼żniku bomo va┼ío spletno stran vpisali v vse ve─Źje in pomembnej┼íe spletne brskalnike. Pri nas vpis v spletne iskalnike pomeni, da se bomo potrudili, da bo va┼ía spletna stran rangirana ─Źim vi┼íje, med najdenimi spletnimi stranmi.

─îe ┼żeleti prejeti informativni izra─Źun za izdelavo spletne strani vas prosimo, da nam pi┼íete na naslednji email: webmaster@slohost.net ali po┼íljite povpra┼íevanje na ostale kontaktne podatke.

Izdelava stati─Źnih-dinami─Źnih spletnih strani


Ker pa vemo da v─Źasih "stati─Źna" stran, na katero njen uporabnik nima direktnega vpliva smo izdelali program, ki deluje v windows okolju in ─Źigar namen je omogo─Źiti uporabniku - kon─Źnemu kupcu popolno kontrolo (dinami─Źnost) nad spletno stranjo. Mi Vam izdelamo predlogo, vso vsebino pa lahko sami poljubno spreminjate... in to lahko tudi brez predznanja o spletnih straneh, FTP stre┼żnikih, oblikovanju-obdelavi slik,...

Za tak┼íno stran so cene vi┼íje, vendar je vredno. Prosimo da nam po┼íljete va┼ío povpra┼íavanje in pribli┼żno opi┼íete kaj naj bi stran vsebovala (katere elemente - anketa, pasice, rumene strani, trgovina, novice, galerije slik,...) in mi Vam bomo odgovorili z ponudbo.

POTEK IZDELAVE SPLETNE STRANI


  1. Prvi kontakt vzpostavi naro─Źnik. Kontaktirate nas lahko na vse kontaktne podatke, ki so na podstrani kontakti (email, tel., gsm, fax, msn ...). V prvem pogovoru nam kupec pove okvirne ┼żelje izgleda spletne strani, kak┼íno vsebino bo uporabil na strani, ─Źe bo spletno stran urejal sam ali jo bomo urejali mi, ali bodo na spletni strani kak┼íne dinami─Źne skripte kot so knjige gostov, kontaktni obrazec, nagradna igra ...
  2. Mi pripravimo ponudbo in kasneje tudi pogodbo v kateri se obve┼żemo glede obse┼żnosti spletne strani, cen, rokov pla─Źil ...
  3. Nato se z naro─Źnikom pomenimo o izgledu strani (katere barvese bodo uporabile na spletni strani, kje bo animacija, kateri elementi bodo vsebovani na vhodni strani, koliko jezikov bo imela stran, in natanko dogovorimo o poglavjih ...
  4. Naro─Źnik nam pripravi vsebino strani (tekste, fotografije ...), ki nam jih dostavi v elektronski obliki. ─îe se dogovorimo druga─Źe vsebino lahko tudi pripravimo skupaj, fotografiramo in obdelamo fotografije lahko tudi mi. Prav tako lahko mi priskrbimo tudi prevode strani v tuje jezike (angle┼í─Źina, "srbo-hrva┼í─Źina", nem┼í─Źina)
  5. Mi izdelamo predlogo in vse html podstrani. Z naro─Źnikom nato dore─Źemo "finese" in jih obdelamo ter objavimo.
  6. Tekste na vseh html podstraneh nato mi obdelamo in jih uredimo, da so spletnim iskalnikom (google.com, najdi.si ...) prijaznej┼íi. Z tem tudi dose┼żemo bolj┼íe rangiranje in tako tudi ve─Źji obisk spletne strani.
  7. V primeru, da se je naro─Źnik odlo─Źil, da bo sam urejal spletno stran prejme tudi program "Spletni portal", v katerem lahko zelo preprosto ureja novice, galerije fotografij in jih zelo preprosto objavi v spletu. [ve─Ź o dinami─Źnem urejanju spletne strani]
  8. Mi vpi┼íemo naro─Źnikovo spletno stran v ve─Źje slovenske iskalnike (najdi.si, slowwwenia.com, matkurja.com, google.si ...) in ─Źe je spletna stran izdelana tudi v tujih jezikih uredimo vpis v ve─Ź kot 200 tujih spletnih iskalnikov (msn.com, yahoo.com, aol.com, altavista.com ...)
Ne pozabite: Spletna stran je ob enem tudi "obraz" vašega podjetja ali celo vas samih - zato poskrbite da bo funkcionalno in oblikovno zadostovala tudi najvišjim kriterijem!

VPRAŠANJA-ODGOVORI OBLIKOVANJA IN IZDELAVE STRANI


Najpogostej┼ía vpra┼íanja in odgovore povezana z izdelavo spletnih strani in oblikovanjem le-teh si oglejte v poglavju Tehni─Źne podpore pod FAQ izdelave spletnih strani.

REFERENCE ┼ŻE IZDELANIH SPLETNIH STRANI


Vezenje in tisk majic vinter-vez
Ponudba zelo kvalitetnega in cenovno ugodnega vezenja na razli─Źne materiale. Ponujamo pa prav tako tisk na obla─Źila in prav tako prodajo promocijskih obla─Źil.
21.10.2015
[št. ogledov: 226, št. pripon: 0]
Apartmaji Vin Vez v Moravskih Toplicah
Nepozabno do┼żivetje in dopust v Apartmaju Vin Vez Moravske toplice. Apartmaji se nahajajo v Moravskih Toplicah v neposredni bli┼żini term Vivat in Term 3000.
21.06.2015
[št. ogledov: 214, št. pripon: 0]
Hostel Strug - ugodno bivanje v hostlu, Strug, Slovenija
─îe si ┼żelite po─Źitka v naravi, vam priporo─Źamo obisk hostla Strug, ki se nahaja v Strugu v Sloveniji. Poleg prijetnega ambienta so prac tako tudi cene bivanja sprejemljive. Hostel so zgradili iz stare kmetije.
05.09.2013
[št. ogledov: 206, št. pripon: 0]
Kurjava ceneje: bukova drva, peleti in briketi
V podjetju Javor prodajajo poceni bukova drva, lesne pelete in lesne brikete. Njihova drva so zelo kakovostna in prav tako zelo ugodna. Organizirajo tudi prevoz drvi na dom. Imajo veliko izbiro raznih polen - tudi za picerije.
05.06.2013
[št. ogledov: 315, št. pripon: 0]
Kamnoseštvo Nusdorfer - obdelava kamna, izdelava spomenikov ...
Za Kamnoseka Nusdorferja smo izdelali spletno stran www.kamnosestvo-nusdorfer.com. Ukvarja pa se s kamnose┼ítvom in sicer polaganjem kamna, izdelavo stopnic, kopalnic, stopni┼í─Ź, izdeluje prav tako nagrobne spomenike. Dela izvaja nadvse profesionalno in kvalitetno. Oglejte si njegov spisek referenc za katere je izvajal kamnose┼ítvo, ki je precej dolg.
16.06.2013
[št. ogledov: 44, št. pripon: 0]
Projektiranje, tipski na─Źrti in zakloni┼í─Źa
Podjetje Projektinstal se ┼że vrsto let ukvarja s projektiranjem, gradbeni┼ítvom, izdelavo in na─Źrtovanjem zakloni┼í─Ź. Imajo tudi precej tipskih na─Źrtov in vrsto referenc, katerim so uredili gradbene papirje in projektirali hi┼íe oz. objekte. V ponudbi imajo prav tako kar nekaj tipskih na─Źrtov.
16.03.2013
[št. ogledov: 46, št. pripon: 0]
Gostilna pri Martinu Slovenska Bistrica
Gostilna pri Martinu Slovenska Bistrica ponuja kosila, malice, razvoz hrane, catering, organizira poroke in praznovanja, kot so npr. abraham, birma, prazvnovanje rojstnega dne ...
21.06.2012
[št. ogledov: 9, št. pripon: 0]
Gradnja hiš, fasaderstvo, krovstvo SI MM GRAD
SI MM GRAD je gradbeno podjetje, ki se ukvarja z vrsto gradbenih storitev kot so: Gradnja hi┼í, fasaderstvo, krovstvom in kleparstvom, prodajo in ─Źrpanjem betona, razni izkopi in prevozi. Poleg tega pa izdelujejo tudi ravne strehe.
08.05.2012
[št. ogledov: 11, št. pripon: 0]
Prodaja rabljene mehanizacije Klas d.o.o.
Spletno stran smo izdelali prav tako za podjetje KLAS d.o.o. iz Tepanja, ki se ukvarja s prodaja rabljene kmetijske in gradbene mehanizacije in sicer rabljene kmetijske stroje, rabljeno gradbeno mehanizacijo, rabljena tovorna in osebna vozila ter ostala dodatna oprema ...
08.04.2012
[št. ogledov: 11, št. pripon: 0]
Detektivska agencija Zoro Slovenska Bistrica
Detektivska agencija Zoro Slovenska Bistrica se ukvarja s pridobivanjem informacij, opravljanjem upravi─Źenj ter svetovanje na podro─Źju detektivske dejavnosti in podro─Źju nakupa nepremi─Źnin.
10.02.2012
[št. ogledov: 13, št. pripon: 0]
Gobec Jo┼że: fasaderstvo in slikopleskarstvo
Podjetje fasaderstvo in slikopleskarstvo- Gobec se ukvarja z Izdelavo izolacijskih fasad, Barvanjem fasad, Suhomonta┼żnimi deli, pregradnimi stenami in spu┼í─Źenimi stropovi, Barvanjem, beljenjem, glajenjem in pleskanjem stanovanj, Dekorativnimi ometi (kulirplasti, baumit mozaiki...) ...
05.12.2011
[št. ogledov: 8, št. pripon: 0]
┼Żenski forum Socialnih Demokratov - izdelava spletne strani
V─Źasih so rekli, ─Źe te ni v medijih, ne obstaja┼í. Danes pravijo, ─Źe te ni na spletu, ne obstaja┼í! ┼Żenski forum SD deluje ┼że 21 let pa vendar imamo pogosto ob─Źutek, da mnogi res ne vedo, da obstajamo ...
14.11.2011
[št. ogledov: 15, št. pripon: 0]
Oljarstvo, linije in stroji za oljarstvo
Poleg strojegradnje, orodjarstva se podjetje Mojstrovina ukvarja tudi z izdelavo strojev za oljarstvo. Imajo lastno proizvodnjo strojev in celovitih rešitev-linij za potrebe oljarstva.
22.10.2011
[št. ogledov: 12, št. pripon: 0]
Prodaja in monta┼ża oken in vrat, RAL vgradnje
To spletno stran smo izdelali za podjetje AG zaklju─Źna dela, d.o.o., ki se ukvarja s prodajo in monta┼żo oken, monta┼żo vrat. Imajo vse potrebne certifikate za RAL vgradnjo in prav tako vse storitve in okna lahko vklju─Źimo k subvencijam od eko sklada in je tako celotna zadeva ┼íe cenej┼ía.
03.09.2011
[št. ogledov: 12, št. pripon: 0]
Rafting po reki Neretvi (neretva-kanjonraft.com)
Dru┼żba Neretva kanjonraft se ukvarja z ponujanjem usluge rafting po reki Neretva. Poleg raftinga pa ponujajo prav tako planinarjenje po planini Prenj, po─Źitek in ribolov na reki Neretva in kampiranje na Bora─Źkem ali Jablani─Źkem jezeru.
30.06.2011
[št. ogledov: 11, št. pripon: 0]

  1  2  3  4  5  6  7  Naslednja stran >>


registracija domen
spletno gostovanje
izdelava spletnih strani
webmail | webstat
 
OBISKOV: 2331656
DATUM: 18.7.2024
URA: 12:22:30
IP: 44.213.60.33
www.maleZivali.com
spletna trgovina - vse za va┼íe hi┼íne ljubljen─Źke (pse, muce, ribe ...)
www.Lektoriranje.info
zahvala za lektoriranje
www.diskom.si
Ra─Źunovodski in knjigovodski servis (ra─Źunovodstvo in knjigovodstvo)
 
 
O stre┼żniku sloHOST | Registracija domen | Spletno gostovanje | Izdelava spletnih strani
Vsa vsebina in fotografije, ki se nahajajo na tej spletni strani so avtorsko za┼í─Źitene in pripadajo avtorjem spletne strani slohost.net.
Vsebine in fotografije najdenih na tej spletni strani ni dovoljeno kopirati, razvijati, razmno┼żevati ali posredovati naprej brez avtorjeve privolitve.
Na spletni strani je predstavljena izdelava spletnih strani in spletno gostovanje na spletnem stre┼żniku sloHOST ter registracija domen .com/.net/.org/.eu/.ei.